Sistem de comandă chelneri pentru cazinouri

Dincolo de confortul pe care-l aduce cu sine în unităţi de cazare şi servire, sistemul de comandă chelneri este o necesitate în cazinouri unde, odată instalaţi la masa de joc, oaspeţii nu vor dori să-şi întrerupă jocul pentru a caută un chelner care să le servească o băutură.

Orice solicitare la masa de joc trebuie onorată cu cea mai mare promptitudine. Nu ar fi permise scuze de genul " îmi pare rău ca aţi aşteptat, am fost plecat cu alte însărcinări" sau "nu am ştiut că aveţi nevoie de serviciile mele" etc.

Apelare chelneri: un sistem practic pentru cazinouri de lux

Beneficiile sistemului de apelare chelneri Gemi 841 sunt indispensabile într-un cazino, unde sumele cheltuite de clienţi justifică pe deplin investiţia făcută prin implementarea acestuia.

GemiLink Manager, aplicaţie pentru computer: la fel de important este şi managementul calităţii serviciilor oferite, precum şi organizarea activităţii personalului de servire sau monitorizarea gradului de ocupare al meselor de joc.

Beneficii

Cazinouri de lux – sistem de comandă chelneri Sistem wireless de comandă Organizarea eficientă a personalului
  • clienţii se vor dedica jocului, în timp ce chelnerul vine să le preia comanda, chemat prin acţionarea unui buton amplasat la masa de joc

  • un sistem ingenios, modern şi practic ce poate gestiona spaţii mari de servire de până la 361 de mese

  • dispozitivele sistemului wireless au funcţii speciale, pentru organizarea activităţii şi evitarea deplasării mai multor chelneri la aceeaşi masă